Liedjescaravaan in de Goede Herderkerk op zaterdag 21 april 2018 15:00 uur Liedjescaravaan in de Goede Herderkerk op zaterdag 21 april 2018 15:00 uur

Op zaterdag 21 april 2018, aanvang 15:00 uur. Locatie: Goede Herderkerk in Terneuzen.
INFORESERVEER NUSERVICE
Aanvang: 
 

Locatie: Goede HerderkerkKoninginnelaan 4, 4532 BRTerneuzen


Sluit je aan bij de “De Liedjeskaravaan” en geniet van een muzikaal feest met bekende christelijke kinderliedjes. We duiken samen onder in het avontuur van “Jona en de Walvis”. De liedjes zijn bekend voor jong en oud, iedereen is dus van harte welkom om dit nieuwe meezing-spektakel mee te beleven!Wat kun je verwachten?
Tijdens “De Liedjeskaravaan” kun je, onder leiding van William Wixley en Ilse Bevelander, heerlijk meezingen met de bekendste christelijke kinderliedjes. Zing samen met je vriendje, vriendinnetje, papa, mama, opa en oma, buurjongetje of buurmeisje je keel schor. “Gouwe ouwe” klassiekers zorgen voor een feest van herkenning, afgewisseld met de bekendste liedjes van deze tijd. De sfeer is vergelijkbaar met de Wereldreis-concerten van Trinity en Elly & Rikkert. Met muziek van bijvoorbeeld Marcel & Lydia Zimmer, Elly & Rikkert, Opwekking for Kids en uit de Youth-for-Christ bundel. Een bekend bijbelverhaal loopt als een rode draad door het programma.

terug