Help je mee op de Creamiddag?

Help je mee op de Creamiddag?

Woensdag 21 maart  as. is er weer een creamiddag gepland. Het thema is: “Zwaan, kleef aan”.

Help je ook mee!?


We zijn deze keer niet op zoek naar spullen, wel naar hulp! Help je een paar uurtjes mee om kinderen een gezellige en creatieve middag te geven. En bezorg jezelf daarmee een onvergetelijke ervaring!

Help je mee en heb je kinderen in de Crealeeftijd? Dan mogen zij gratis mee! Heb je oudere kinderen die het leuk vinden om te helpen? Laat maar komen! Er is voor iedereen - voor ieder talent of geen talent wink iets te doen!

In verband met de verkoop van de Opstandingskerk en de verbouwing van de Goede Herderkerk worden de komende creamiddagen gehouden in de Prins Willem van Oranjeschool, Leeuwenlaan 29.
 
Wij zijn blij dat wij hier terecht kunnen. Maar we zijn hier te gast en dit wordt nieuw voor ons, jullie en de kinderen. Wij verwachten dat we - zeker de eerste keer - extra hulp kunnen gebruiken. Wij zoeken dan hulp om de kinderen de weg te wijzen en het geheel op de middag in goede banen te leiden.

Dus wil je helpen bij het knutselen, koffie en thee of bij het begeleiden van en toezicht houden op de kinderen? Dit laatste met name i.v.m. de trappen en open kasten in dit schoolgebouw. We hopen dan ook op ruim voldoende hulp.
 
Laat snel weten of je helpt! De Creamiddag is op woensdag 21 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden doe je bij Angelique Legters coördinator creamiddag
 

terug